sâmbătă, 19 ianuarie 2013

VINUL - MEDICAMENT IMPOTRIVA CANCERULUI ?

Vinul distruge celulele maligne si 12 tipuri de cancer.
Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. Este mult mai eficace si puternic decat chimioterapia.
Gustul sau este agreabil si nu produce efectele secundare.
Vinului i se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera de asemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, este eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala foarte inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.
Testele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, printre care si cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Vinul actioneaza mai bine decat alte produse utilizate normal in lume, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!
"Sucul de struguri" este de asemenea benefic pentru a preveni boala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariul Dvs. Va fi analizat si publicat daca nu contine texte cu continut obscen sau orice altceva ce poate prejudicia sau jigni alti cititori ai blogului.